Fatbike vuokraus Oulu

Työhyvinvointia pyöräillen

Järjestä yrityksesi työhyvinvointipäivä vuokraamalla meiltä muhkeat läskipyörät hauskoille ja mielenkiintoisille omatoimiretkille. Kalusto toimitetaan valitsemaasi paikkaan ja noudetaan pois tapahtuman päätyttyä. Pyörämme ovat laadukkaita ja huollettuja. Toteutetuista yritysten työhyvinvointipäivistä kuvia ja kertomuksia ohessa! Tiedustele lisää

Virkistystoimintaa oulussa

Ohjatut safarit

Järjestämme ohjattuja fatbike-safareita yrityksellesi. Lähde tiimisi kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta. Paista makkarat, juopase nokipannukahavit ja polokase horisonttiin.   Tai mennään merelle fatbikeilla ja istutaan pilkille muutamaksi tunniksi, juoma kahavit ja lähetään maihin mahtavan kalansaaliin kera! Alkaen 35€/henkilö sis alv. Ryhmäkoot 1-25 henkilöä.   Fatbike + kalastusretket teemme yhteistyössä Finnactionin kanssa. Tutustu lisää: http://www.finnaction.fi/index      

Työhyvinvointi Oulu

Outdoors Oulun ja Scandic Oulu Cityn yhteistyö mahdollistaa yrityksenne isommatkin juhlat, kokoukset ja virkistyspäivät. Palveluja yhdistelemällä teidän päivästä saadaan mukava liikunnallinen virkistys- tai kokouspäivä höystettynä hyvällä ruualla, juomalla ja saunalla.   Tutustu tästä lisää Scandic Oulu City

20.02.2018 Berggren Group Oulun konttorin väki vietti aurinkoisen työhyvinvointipäivän fatbikella ajellen. Immateriaalioikeuksien ammattilaiset nauttivat talvisista metsäpoluista fatbikeillä raikkaassa pakkassäässä auringon paistaessa siniseltä taivaalta. Istahdimme tulille  makkaraa paistelemaan ja nokipannukahvia hörppimään. Hymyt olivat leveät ja kaikki nauttivat liikunnan tuomasta hyvästä olosta!

21.04.2018 Oulun Osuuspankin henkilöstökerho nautti liikunnasta fatbikeillä. Pankkialan ammattilaiset nautiskelivat Oulun keväästä ulkoillen Hietasaaressa ja Ainolanpuistossa opastetulla retkellä. Retken päätteeksi kävimme nauttimassa lättykahvit Kahvila Lomassa Nallikarissa.  

24.5.2018 Päiväkodin henkilökunta ulkoilemassa. Työpäivän päätteeksi yksityisen päiväkodin työporukka lähti käymään fatbike-reissun polkuja ajellen. Nautimme hiljaisuudesta, aurinkoisesta kelistä ja nokipannukahveista. Retkestä jäi oikein mukava fiilis osallistujille! Ja meille myös!

17.8.2018 Terveystalo merimaisemissa. Kävimme katselemassa Oulun hienointa merimaisemaa, kokeilimme ajoa Nallikarin rantahiekalla ja ajelimme polkuja Hietasaaressa.

18.8.2018 Teknisen kaupan ammattilaiset reissussa. Hailuoto polkuineen ja upeine maisemineen tarjosivat työporukalle hienot edellytykset virkistyspäivän viettoon!

30.8.2018 Terveydenhuollon ammattilaiset virkistymässä Peuhussa. Outdoors Oulu Oy ja Finnaction Oy toteutti virkistyspäivän terveydenhuollon ammattilaisille Peuhun kartanossa. Osa ryhmästä kävi merellä melomassa ja osa ryhmästä kävi läskipyöräretkellä. Aktiviteettien jälkeen ryhmä nautti ruuasta, saunasta ja paljusta Peuhun kauniissa merimaisemissa!

1.9.2018. Tarhan henkilökunta ulkoilemassa. Ritaharjun mukava polut ja kuntopolut Auran majalle olivat tämän työporukan valinta. Ajelimma kaksi eri reissua, kun toinen puoli ryhmästä oli koulutuksessa aluksi.  

9.10.2018 Pankin tiimi merellisissä maisemissa. Hyväntuulinen pankin henkilöstö kävi ulkoilemassa työpäivän päätteeksi. Kävimme katsomassa Oulun hienoimmat merimaisemat ja kahvittelimme matkan varrella!

1.11.2018 Kaveriporukka Rantakylässä

Limingan Rantakylän loistavat polut tarjosivat mukavat puitteet tämän kaveriporukan iltaliikunnalle ja yhdessäololle. Mukavaa oli taas kerran!

Ota yhteyttä, niin rakennetaan sinun tiimillesi sopiva päiväohjelma.

Opas Kari Välikangas

Lähetä pikaviesti

Lähetä minulle viesti lomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Nimi

Puhelin

Email

Viesti

2 + 2 = ?