Koe Oulun alue läskipyöräillen!

Ohjatut läskipyöräretket ja läskipyörävuokraus Oulussa!

Valitse sopiva retkiTutustu videoonwatch video

Kesän läskipyöräretket

Lisätietoa kuvaa klikkaamalla

Työhyvinvointi

Lähde tiimisi kanssa läskipyöräretkelle Oulun alueen metsäpoluille. Hienot ajomaastot odottavat teitä Oulunsalossa, Virpiniemessä, Kaakkurin liikuntamassa ja Limingassa! Kauttamme järjestyy kokoustilat, saunat, ruokailut, bussikuljetukset ja myös muut aktiviteetit.

Katso tarkemmin

Meillä käy Smartum!

Meillä käy maksuvälineenä Smartum liikuntasetelit.

Alla on linkki Outdoors Oulun Smartum-sivuille

https://oma.smartum.fi/fi/venues/25541

Kaakkurin liikuntamaa

Läskipyöräretki Kaakkurin liikuntamaahan, jossa on upeat maastopyöräreitit. Ajamme alueen polut läpi ja juomme kahavit välillä. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Knuutilankankaan koulun piha. Retken hinta on 40€/pyörä sisältäen kypärän ja kahvit. Retken kesto on noin 2 tuntia.

Ota yhteyttä!

Merelliset maisemat Nallikarissa

Läskipyöräretki Nallikarin rannalle. Ajamme pitkin pyöräteitä ja polkuja, käymme mutkan Meri-Toppilassa, ihailemme jokimaisemia ja ja istahdamme tauolle Nallikarissa. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Oulun Kauppatori. Retken hinta on 40€/pyörä sisältäen kypärän ja käyttöopastuksen. Retken kesto on noin 2 tuntia.

Ota yhteyttä!

Liminka kutsuu

Läskipyöräretki Rantakylän poluille, jossa on upeat maastopyöräreitit. Ajamme alueen Joutsenreitin läpi. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Rantakylässa, Monttutie 4. Retken hinta on 40€/pyörä sisältäen kypärän ja käyttöopastuksen. Retken kesto on noin 1,5-2 tuntia. Optiona: Retken päätteeksi voimme paistella makkarat ja juopasta nokipannukahvit.

Kisakankaan kangasmaastot

Läskipyöräretki Oulunsalon poluille, jossa on helpot neulaspolut. Ajamme kumpuilevassa metsämaisemissa ja ihastelemme kauden marja- ja sienisatoa samalla. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Kisakankaalla, Papinjärventien varressa. Retken hinta on 40€/pyörä sisältäen kypärän ja käyttöopastuksen. Retken kesto on noin 1,5-2 tuntia. Optiona: Retken päätteeksi voimme paistella makkarat ja juopasta nokipannukahvit.

Virpiniemen merimaisemat

Läskipyöräretki Virpiniemen poluille. Käymme Runtelinharjun päällä, josta upeat maisemat merelle. Harjun päältä jatkamme kohti merenrantaa. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Virpiniemessä, Virpiniementie 525. Retken hinta on 40€/pyörä sisältäen kypärän ja käyttöopastuksen. Retken kesto on noin 1,5-2 tuntia. Optiona: Retken päätteeksi voimme paistella makkarat ja juopasta nokipannukahvit.

Pikkaralan parhautta

Läskipyöräretki Pikkaralan poluille, jossa riittää ajettavaa. Marjasatokauden aikana popsitaan mustikat ja puolukat poskeen taukojen aikana. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Pikkaralan Shell, Vasankankaantie 200. Retken hinta on 40€/pyörä sisältäen kypärän ja käyttöopastuksen. Retken kesto on noin 1,5-2 tuntia. Optiona: Lossimatka joen yli toukokuu-lokakuu. Tällöin retki alkaa Vaalantien puolelta.

Elektroniikkatien läskipyöräralli

Läskipyöräretki Auran majalle. Ajamme kuntopolkua kohti Ritaharjua, Kalimenojan vartta Auran majalle ja takaisin polkua ja kuntopolkua pitkin lähtöpaikkaan. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Elektroniikkatiellä. Retken hinta on 40€/pyörä sisältäen kypärän ja käyttöopastuksen. Retken kesto on noin 1,5-2 tuntia. Optiona: Auran majan laavulla voimme paistella makkarat ja juopasta nokipannukahvit

.

Haluatko vuokrata läskipyörän?

Vuokraa läskipyörä
watch video

Katso video

Poikkeuksia aukioloissa

9.10.2019 by Outdoors Oulu

Tulevan sunnuntain (13.10.2019) huilaamme ja olemme kiinni. Koko kalusto varattu 14-16.10.2019. ...

Read moreread more

OP OULUN omistaja-asiakas!

19.9.2019 by Outdoors Oulu

Outdoors Oulu ja OP Oulu tarjoavat asiakkaillemme liikunnan iloa! Käy sinäkin...

Read moreread more

Viikon 39 aukioloajat

19.9.2019 by Outdoors Oulu

Läskipyörävuokraus viikolla 39 ainoastaan kello 17:sta jälkeen maanantaista perjantaihin....

Read moreread more

Kari Välikangas

Lähetä pikaviesti

Lähetä minulle viesti lomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Nimi

Puhelin

Email

Viesti

2 + 2 = ?