Mukavaa elokuuta! Pyörävuokrausta hoitaa Mikko: mikko@outdoorsoulu.fi.

Giant ja Liv maastopyörät

Pyöräosastot:

Giant ja Liv 2021 sähkömaastopyörät ovat nyt myyty.

Giant– Maailman suurin polkupyörävalmistaja.

Giantin tarina on saanut alkunsa vuonna 1972 Dajiassa, Taiwanissa. Suuren läpimurron Giant teki  vuonna 1977 kun he pääsivät sopimuksen amerikkalaisen Schwinn:in kanssa. Giant alkoi valmistaa Schwinn polkupyöriä ja teki heidän tuotannosta parhaimmillaan 75% osuuden. Giantin ja Schwinnin yhteistyö kesti aina vuoteen 1987 asti.  Yhteistyön päätyttyä Giant päätti julkaista oman polkupyörämalliston. Giant laajeni eurooppaan vuonna 1992 ostettuaan Hollantilaisen Koga-Miyata polkupyörävalmistajan ja nimesi euroopan toiminnot Giant Europeksi (GE).

Liv-polkupyörät tulivat mukaan vuonna 2008. Liv-pyörät ovat suunniteltu naisille. Liv ei ole pelkästään naisille suunnattu brändi, vaan Liv-pyörien geometria, valmistyökalut ja värimaailma ajovarusteineen ovat nais-insinöörien suunnittelemia. Liv-brändin alaiset jälleenmyymälät avattiin vuonna 2015.

Giant ja Liv ovat ovat aktiivisesti mukana kilpailutoiminnassa tukien useita joukkueita ja yksilöurheilijoita.

Giantin tukemat urheilijat:

https://www.giant-bicycles.com/global/teams-and-riders

Livin tukemat urheilijat:

https://www.liv-cycling.com/global/teams-and-riders/liv-racing/133

Giantin tuotekehitys on edennyt aina määrätietoisesti eteenpäin tuoden kevyet alumiinirunkoiset pyörät markkinoille, kun muuta tarjosivat vielä teräsrunkoisia pyöriä. Sittemmin mukaan on tullut hiilikuidun käyttö runkomateriaalina. Giantin suunnittelema Maestro takajousitus lanseerattiin vuonna 2006. Perimmäisenä ajatuksena on ollut tarjota hyvä takajousitus, joka siirtää polkuvoiman takarenkaalle, pitää renkaan maassa ja vie pyörää eteenpäin.

Tänä päivänä Giant myy polkupyöriä yli 50 maassa ja 12000 myymälässä ja valmistaa polkupyöriä noin 7 miljoonaa kappaletta vuosittain ollen maailman suurin polkupyörävalmistaja. Tuotantolaitokset sijaitsevat Taiwanissa, Kiinassa ja Hollannissa. Outdoors Oulu Oy liittyi tähän Giant- ja Liv-pyöräperheeseen keväällä 2020. Meille pyörät tulevat Hollannin keskusvarastolta. Toimitusaika on noin viikko tilauksesta. Keskitymme ensisijaisesti sähköavusteisten kaupunkipyörien, sähköavusteisten maastopyörien ja maastopyörien myyntiin molempien, Giant ja Liv-tuotemerkkien osalta.

Giant/Liv-polkupyörien jaottelu menee seuraavasti:

  • On-Road, maantiepyörät
  • X-Road, gravel- ja cyclocross-pyörät
  • Off-Road, maastopyörät
  • E-bikes, sähköavusteiset pyörät
  • Youth, nuorisopyörät

Giant ja Liv pyörillä on elinikäinen runkotakuu valmistusvirheitä vastaan. Kahden vuoden takuu voimansiirron valmistusvirheitä vastaan ja kolmen vuoden takuu joustokeulojen valmistusvirheitä vastaan. Takuu ei koske kuluvia osia.

Suosittelemme, että huollatat pyöräsi vähintään kerran vuodessa. Huollon saat varattua meiltä.

Lisätietoja: P 045 135 9528 | kari@outdoorsoulu.fi | Myös Whatsapp

https://www.liv-cycling.com/fi | https://www.giant-bicycles.com/fi

Kari Välikangas

Kari Välikangas

LOMALLA. Alla yhteystiedot pyörävuokrausta varten

outdoors oulu emailmikko@outdoorsoulu.fi

Sisäänkäynti myymälään:

route to our bike shop in Maikkula

Lähetä pikaviesti

Lähetä minulle viesti lomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Nimi

Puhelin

Email

Viesti

Mitä on 2 plus 3? Vastaa numerolla