Mukavaa elokuuta! Pyörävuokrausta hoitaa Mikko: mikko@outdoorsoulu.fi.

Työhyvinvointi

Työhyvinvointia ja hyvää oloa pyöräillen yrityksille ja yksityisille

Järjestä yrityksesi tai kaveriporukan virkistyspäivä vuokraamalla meiltä muhkeat läskipyörät hauskoille ja mielenkiintoisille omatoimiretkille. Kalusto toimitetaan valitsemaasi paikkaan ja noudetaan pois tapahtuman päätyttyä. Pyörämme ovat Oulun laadukkaimmat ja ne ovat huollettuja. Näillä pyörillä on kevyt polkea. Toteutetuista yritysten työhyvinvointipäivistä kuvia ja kertomuksia ohessa! Tiedustele lisää

Virkistystoimintaa oulussa

Ohjatut safarit

Järjestämme ohjattuja läskipyöräretkiä yrityksille ja yksityisille. Lähde tiimisi tai kavereidesi kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta. Paista makkarat, juopase nokipannukahavit ja polokase horisonttiin.   Tai mennään talvella merelle läskipyörillä ja istutaan pilkille muutamaksi tunniksi, juoma kahavit ja lähetään maihin mahtavan kalansaaliin kera! Kesäisin ajelemme aidoissa metsäkohteissa Oulun ympäristössä. Ohjatut safarit alkaen 40€/henkilö sis alv. Ryhmäkoot 4-25 henkilöä.

Monitoimiretket teemme yhteistyössä Finnactionin kanssa. Meidän kanssamme pääset myös melomaan tai veneilemään. Tutustu lisää: http://www.finnaction.fi/index

 

Työhyvinvointi Oulu

Outdoors Oulun ja Scandic Oulu Cityn yhteistyö mahdollistaa yrityksenne isommatkin juhlat, kokoukset ja virkistyspäivät. Palveluja yhdistelemällä teidän päivästä saadaan mukava liikunnallinen virkistys- tai kokouspäivä höystettynä hyvällä ruualla, juomalla ja saunalla.

Tutustu tästä lisää Scandic Oulu City

20.02.2018 Berggren Group Oulun konttorin väki vietti aurinkoisen työhyvinvointipäivän fatbikella ajellen. Immateriaalioikeuksien ammattilaiset nauttivat talvisista metsäpoluista fatbikeillä raikkaassa pakkassäässä auringon paistaessa siniseltä taivaalta. Istahdimme tulille  makkaraa paistelemaan ja nokipannukahvia hörppimään. Hymyt olivat leveät ja kaikki nauttivat liikunnan tuomasta hyvästä olosta!

21.04.2018 Oulun Osuuspankin henkilöstökerho nautti liikunnasta fatbikeillä. Pankkialan ammattilaiset nautiskelivat Oulun keväästä ulkoillen Hietasaaressa ja Ainolanpuistossa opastetulla retkellä. Retken päätteeksi kävimme nauttimassa lättykahvit Kahvila Lomassa Nallikarissa.

24.5.2018 Päiväkodin henkilökunta ulkoilemassa. Työpäivän päätteeksi yksityisen päiväkodin työporukka lähti käymään fatbike-reissun polkuja ajellen. Nautimme hiljaisuudesta, aurinkoisesta kelistä ja nokipannukahveista. Retkestä jäi oikein mukava fiilis osallistujille! Ja meille myös!

17.8.2018 Terveystalo merimaisemissa. Kävimme katselemassa Oulun hienointa merimaisemaa, kokeilimme ajoa Nallikarin rantahiekalla ja ajelimme polkuja Hietasaaressa.

18.8.2018 Teknisen kaupan ammattilaiset reissussa. Hailuoto polkuineen ja upeine maisemineen tarjosivat työporukalle hienot edellytykset virkistyspäivän viettoon!

30.8.2018 Terveydenhuollon ammattilaiset virkistymässä Peuhussa. Outdoors Oulu Oy ja Finnaction Oy toteutti virkistyspäivän terveydenhuollon ammattilaisille Peuhun kartanossa. Osa ryhmästä kävi merellä melomassa ja osa ryhmästä kävi läskipyöräretkellä. Aktiviteettien jälkeen ryhmä nautti ruuasta, saunasta ja paljusta Peuhun kauniissa merimaisemissa!

1.9.2018. Tarhan henkilökunta ulkoilemassa. Ritaharjun mukava polut ja kuntopolut Auran majalle olivat tämän työporukan valinta. Ajelimma kaksi eri reissua, kun toinen puoli ryhmästä oli koulutuksessa aluksi.

9.10.2018 Pankin tiimi merellisissä maisemissa. Hyväntuulinen pankin henkilöstö kävi ulkoilemassa työpäivän päätteeksi. Kävimme katsomassa Oulun hienoimmat merimaisemat ja kahvittelimme matkan varrella!

1.11.2018 Kaveriporukka Rantakylässä

Limingan Rantakylän loistavat polut tarjosivat mukavat puitteet tämän kaveriporukan iltaliikunnalle ja yhdessäololle. Mukavaa oli taas kerran!

1.1.2019 Vuoden ensimmäinen päivä

Oululaiset yritykset virkistyspäivineen toivat mukavasti töitä Outdoors Oulun väelle. Menneen vuoden virkistyspäiviä ajeltiin aina joulukuuhun asti! Kiitos asiakkaille, on ollut todella mukavaa nähdä iloista mieltä ja punaisia poskia ulkoilun lomassa.

Joulun aikana Ouluun saapui mukavasti matkailijoita, jotka ovat ulkoilleet kanssamme aktiivisesti. Vieraita on ollut Intiasta, Saksasta, Romaniasta, Itävallasta ja Hollannista. Osa matkailijoista kävi omatoimiretkillä ja osa heistä ajeli oppaan kanssa metsäpoluilla.

Alkava vuosi tarjoaa myös lapsille mahdollisuuden päästä retkeilemään. Vuokrattavana on Silverback Half lasten fatbike. Pyörä on sopiva noin 130-150cm ajajille.  Vuokrahinnat 25-50€ (2h – 24h)

 

 

6.5.2019 Kevät kului ulkomaalaisten turistien kanssa retkeillen

Tammikuun ja Helmikuun aikana Oulussa vieraili paljon ulkomaalaisia turisteja ihastelemassa oikeaa talvea, pakkasta ja lunta. Merkittäviä paikkakunnan valintaan vaikuttavia tekijöitä Oulun eduksi olivat Airbnb-majoitukset, edullisemmat hotellit ja edulliset lennot Helsingistä Ouluun. Näitä asioita asiakkaamme oli vertaillut esimerkiksi Rovaniemeen ja Kittilään.

 

Maaliskuussa ja Huhtikuussa läskipyörät olivat vuokrattuina varsin mukavasti.

Nyt Toukokuussa alkaakin yritysten virkistyspäivät, joista ensimmäinen ajetaan 9.5.2019. Retken päätteeksi juomme lättykahvit Kahvila Lomassa.

Viikko-ohjelma läskipyörien, veneilyn ja luontoretkien merkeissä alkaa heinäkuun ensimmäinen päivä. Myyntipiste tulee olemaan Oulun Matkailuinfon tiloissa. Tästäpä infotaan lisää lähempänä.

9.8.2019 Elokuussa taas virkistäydytään!

Meillä oli todella vauhdikas kesän alku oululaisten yritysten virkistyspäiviä järjestäen. Hyvin mieleen jäänyt retki tehtiin Hailuodossa läskipyöräillen, meloen ja frisbeegolffaten 60 asiakkaan kanssa.

Hietasaaressa järjestimme myös 30 hengen ryhmälle läskipyöräilyn ja melonnan. Sää suosi tapahtumaa ja meillä oli kaikille hymyt herkessä!

Kalenteriin napsahtelee työhyvinvointipäiviä tasaiseen tahtiin. Varaa nyt omasi meiltä!

 

19.9.2019 Yritysten työhyvinvointipäivät pyörivät parhaillaan!

Kelit viilenee ja läskipyöräily sää sen kuin vain paranee! Vielä on tilaa kalenterissa teidän yrityksen virkistyspäivälle. Ja jos tuntuu, että kalenteriin ei mahdu syksylle, nämä pyörät kulkevat mukavasti myös talvella.

 

 

 

 

28.11.2019 Valmistaudemme turistisesonkiin

Vauhdikas syksy on takana ja valmistaudumme parhaillaan Joulukuun turistisesonkiin. Pyörät ovat huollettu ja lähtövalmiina, joten jos pikkujoulut on vielä viettämättä, niin tässä oiva tapa!

 

 

15.4.2020 Työhyvinvointiajelut tauolla virustilanteesta johtuen

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. Tällä välin pyörävuokraus toimii normaalisti ja pääset perheesi kanssa ulkoilemaan mukavan harrastuksen pariin. Kalustomme on aina huollettuja ja puhtaita.

Ajamme taas yhdessä kun tilanne helpottuu ja normalisoituu.

 

21.11.2020 Työhyvinvointi ja ulkoilu

Mikäpä se parempaa ja turvallisempaa kuin ulkoilla metsässä työkavereiden kanssa. Meillä on ollut huikea kysyntä läskipyöräretkistä nyt syksyn ja alkutalven aikana. Retket jatkuvat ja methän ajelema läpi talven. Jos ja kun sinusta tuntuu siltä, että  pitäisi päästä pihalle päästämään höyryjä ja liikkumaan, niin naputa ATK:ta kari@outsdoorsoulu.fi

Ota yhteyttä, rakennamme sinun tiimillesi sopivan päiväohjelman.

Opas Kari Välikangas

Lähetä pikaviesti

Lähetä minulle viesti lomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Nimi

Puhelin

Email

Viesti

Mitä on 2 plus 3? Vastaa numerolla